Σινέ Φώσκολος


Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη

Αγκάθα Κρίστυ

Αγκάθα Κρίστυ


  • Από Πέμπτη 20/6 έως Κυριακή 23/6 στις 23:00, Δευτέρα 24/6 έως Τετάρτη 26/6 στις 21:00.
  • Διάρκεια / Duration 92 λεπτά.
  • Καταλληλότητα ταινίας Κ12.
  • Είδος Ταινίας Αστυνομική, Μυστηρίου, Δράμα.
  • Σκηνοθεσία Τέρι Λόαν.
  • Πρωταγωνιστούν Ρουθ Μπράντλεϊ, Μπίμπι Κέιβ, Ντιν Άντριους.
1926. Με την προσωπική της ζωή στην χειρότερη φάση, και το συγγραφικό της έργο σε παύση, η νεαρή Αγκάθα Κρίστι εμπλέκεται σε ένα μυστηριώδες άλυτο έγκλημα. Η Φλόρενς βρίσκεται νεκρή σε ένα τρένο για το Χέιστιγκς και η έρευνα για τον δολοφόνο που ακολουθεί αποβαίνει άκαρπη. Η νονά της, απελπισμένη απευθύνεται στη Αγκάθα με την ελπίδα να πετύχει αυτό που η αστυνομία δεν κατάφερε, να βρει τον δολοφόνο. Η νεαρή συγγραφέας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο βασισμένη στις γνώσεις της από τα μυθιστορήματα , σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι ο δολοφόνος είναι πολύ πιο κυνικός και επικίνδυνος από οποιοδήποτε φανταστικό της ήρωα.
Μια αυθεντική ταινία μυστηρίου βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

 

Σινεμά Ζάκυνθος


Σινεμά Φώσκολος / Πλατεία Σολωμού
Σινεμά Νέγκας Θερινό Σινεμά / Πλαζ Ε.Ο.Τ

BARCO 2k Resolution

Creating the magic of the movie. Transport movie into an ultra-realistic world of feature film storytelling through the ultimate image quality & immersive sound.

LuisWan SSmann Sound System

This state-of-the-art speaker system is designed for medium/big cinemas, where the highest quality is a need. Day-to-day usage demonstrates this is the best solution for cinemas up to 400 seats.

Doremi DCP Playback

The DCP-2000 digital cinema server provides superior reliability, image quality and an unmatched feature set. Each DCP-2000 reflects Doremi’s thirteen years of image digital server design and manufacturing experience.