Σινέ Φώσκολος


Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη

Pacific Rim: Εξέγερση


  • Από Πέμπτη 22/3 έως Κυριακή 25/3 στις 22:00, Δευτέρα 26/3 έως Τετάρτη 28/3 στις 20:00.
  • Διάρκεια / Duration 111'
  • Καταλληλότητα ταινίας Επιθυμητή η γονική συναίνεση.
  • Είδος Ταινίας Επιστημονικής Φαντασίας.
  • Σκηνοθεσία Steven S. Deknight.
  • Πρωταγωνιστούν John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Tian Jing, Rinko Kikuchi.
Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη μεγάλη μάχη, και οι ωκεανοί είναι ήρεμοι, αλλά ανήσυχοι. Δικαιωμένοι από τον τότε θρίαμβο, το πρόγραμμα Jaeger έχει εξελιχθεί στην πιο ισχυρή παγκόσμια αμυντική δύναμη στην ιστορία του ανθρώπου. Η PPDC τώρα καλεί τους καλύτερους να αναδυθούν και να αποτελέσουν τη νέα γενιά ηρώων, όταν τα καϊτζού επιστρέψουν.
Έναν χρόνο πριν κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία, ο Guillermo del Toro είχε δηλώσει πως δεν έχει περεταίρω ιδέες για να κάποιο σίκουελ. Αλλά το 2014 δήλωσε πως κρυφά εργάζονταν με τον Zak Penn επί μήνες πάνω σε έναν νέο στόρι. Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, είπε πως θα το σκηνοθετήσει πάλι ο ίδιος. Κι ενώ τον Νοέμβριο του 2015 θα ξεκινούσαν γυρίσματα, ξέσπασε διαμάχη ανάμεσα στους δύο νέους εταίρους, τη Universal Pictures και τη Legendary, και το μέλλον του σίκουελ κρίνονταν αβέβαιο. Η επιμονή του del Toro ευτύχισε όταν η Legendary πουλήθηκε στην κινεζική Wanda Group, και η νέα ιδιοκτήτρια έδειξε άμεσο ενδιαφέρον, μια και το πρώτο μέρος ήταν μεγάλη επιτυχία στην Κίνα. Τον Φεβρουάριο του 2016, τέλος, η εταιρία και ο ίδιος ο del Toro ανακοίνωσαν πως θα υπάρχει νέος σκηνοθέτης, ο Steven S. DeKnight της τηλεοπτικής σειράς Spartacus, με τον Μεξικανό να παραμένει στην παραγωγή.
 
 
 

Σινεμά Ζάκυνθος


Σινεμά Φώσκολος / Πλατεία Σολωμού
Σινεμά Νέγκας Θερινό Σινεμά / Πλαζ Ε.Ο.Τ

BARCO 2k Resolution

Creating the magic of the movie. Transport movie into an ultra-realistic world of feature film storytelling through the ultimate image quality & immersive sound.

LuisWan SSmann Sound System

This state-of-the-art speaker system is designed for medium/big cinemas, where the highest quality is a need. Day-to-day usage demonstrates this is the best solution for cinemas up to 400 seats.

Doremi DCP Playback

The DCP-2000 digital cinema server provides superior reliability, image quality and an unmatched feature set. Each DCP-2000 reflects Doremi’s thirteen years of image digital server design and manufacturing experience.