Σινέ Φώσκολος


Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη

The Bachelor 3

The Bachelor 3


  • Από Από Πέμπτη 10/1 έως Κυριακή 13/1 στις 20:00. Από Δευτέρα 14/1 έως Τετάρτη 16/1 στις 22:00. (Εκτός Σαββάτου 12/1)
  • Διάρκεια / Duration 100 λεπτά.
  • Καταλληλότητα ταινίας Κ12
  • Είδος Ταινίας Κωμωδία.
  • Σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος.
  • Πρωταγωνιστούν Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μελέτης, Κατερίνα Γερονικολού.

Συνεχίζοντας τις περιπέτειες των τεσσάρων μπερμπάντηδων κι άτυχων φίλων, η τρίτη και τελευταία (υπόσχεση;) ταινία της σειράς, η οποία σε κάθε της επεισόδιο (και το πρώτο το 2016 και το δεύτερο το 2017) σάρωσε τα ταμεία, άρα πιθανότατα το ίδιο θα κάνει και τώρα, συναντά τους άντρες λίγο πριν τον επικείμενο γάμο του Τζίμη - Νίκου Βουρλιώτη με την Αντέρα, την κοπέλα του, που είναι Αφρικανή κι άρα φιλοξενεί όλο της το σόι από τη Μαύρη Ηπειρο. Οι κολλητοί του, Κωστής, Αντώνης και Ρένος (Τσιμιτσέλης, Βισκαδουράκης, Μελέτης), θα τον συναντήσουν για το bachelor και τον γάμο και τίποτα δεν θα πάει στραβά: ώσπου ο Ρένος θα πέσει θύμα απαγωγής κι οι άλλοι τρεις θα φτάσουν ως τη Λάρισα για να τον διασώσουν. 

https://youtu.be/Cot7kQR3KEc

Σινέ Νέγκας


Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη

Σινεμά Ζάκυνθος


Σινεμά Φώσκολος / Πλατεία Σολωμού
Σινεμά Νέγκας Θερινό Σινεμά / Πλαζ Ε.Ο.Τ

BARCO 2k Resolution

Creating the magic of the movie. Transport movie into an ultra-realistic world of feature film storytelling through the ultimate image quality & immersive sound.

LuisWan SSmann Sound System

This state-of-the-art speaker system is designed for medium/big cinemas, where the highest quality is a need. Day-to-day usage demonstrates this is the best solution for cinemas up to 400 seats.

Doremi DCP Playback

The DCP-2000 digital cinema server provides superior reliability, image quality and an unmatched feature set. Each DCP-2000 reflects Doremi’s thirteen years of image digital server design and manufacturing experience.