Σινέ Φώσκολος


Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη

Black Panther


  • Από Πέμπτη 15/2 καθημερινά στις 19:45.
  • Διάρκεια / Duration 134΄
  • Καταλληλότητα ταινίας Επιθυμητή η γονική συναίνεση.
  • Είδος Ταινίας Υπερήρωες.
  • Σκηνοθεσία Ryan Coogler.
  • Πρωταγωνιστούν Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong`o, Danai Gurira, Martin Freeman.
Μετά την πρώτη του εμφάνιση στο δρόμο του Captain America και μετά το θάνατο του πατέρα του, ο βασιλιάς Τ'Τσαλά επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Γουακάντα -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του Τ'Τσαλά-βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Γουακάντα, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να προστατέψει τον λαό του.
 
Το 18ο κεφάλαιο του Marvel Cinematic Universe (μέρος έκτο της τρίτης φάσης) ακολουθεί τα γεγονότα του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, όπου και έκανε την πρώτη του παρουσία ο Black Panther. Ο ήρωας, δημιουργημένος από τους Stan Lee, Jack Kirby, γεννήθηκε στο τεύχος 52 των Fantastic Four (Ιούλιος του 1966), όντας ο πρώτος έγχρωμος εμπορικός υπερήρωας στις ΗΠΑ. Φυσικά, το όνομα του και η ψυχοσύνθεση του ήταν δάνεια από την πολιτική κίνηση των Μαύρων Πανθήρων, της εξτρεμιστικής οργάνωσης που μάχονταν για τα δικαιώματα των έγχρωμων στις ΗΠΑ. Στο σινεμά δεν έχει άλλη ταινία προηγούμενα, αλλά είχε γίνει τηλεοπτική σειρά το 2010, με τον Djimon Hounsou στο ομώνυμο ρόλο. Μια προσπάθεια να γίνει ταινία υπήρχε το 1992, όταν ο Wesley Snipes είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να τον ερμηνεύσει και είχε ξεκινήσει διαδικασίες για τη δημιουργία ταινίας.
 
Πρώτοι υποψήφιοι για τον κεντρικό ρόλο ήταν οι: Adewale Akinnuoye-Agbaje, Anthony Mackie και Djimon Hounsou. Εντέλει, όλοι βρέθηκαν με άλλους ρόλους σε ταινία του Marvel Cinematic Universe.
 
Ο John Singleton ήταν υποψήφιος για τη σκηνοθεσία, με πρωταγωνιστή τον Chiwetel Ejiofor. Το ίδιο και η Ava DuVernay που προτιμούσε τον Chadwick Boseman.
 

Σινεμά Ζάκυνθος


Σινεμά Φώσκολος / Πλατεία Σολωμού
Σινεμά Νέγκας Θερινό Σινεμά / Πλαζ Ε.Ο.Τ

BARCO 2k Resolution

Creating the magic of the movie. Transport movie into an ultra-realistic world of feature film storytelling through the ultimate image quality & immersive sound.

LuisWan SSmann Sound System

This state-of-the-art speaker system is designed for medium/big cinemas, where the highest quality is a need. Day-to-day usage demonstrates this is the best solution for cinemas up to 400 seats.

Doremi DCP Playback

The DCP-2000 digital cinema server provides superior reliability, image quality and an unmatched feature set. Each DCP-2000 reflects Doremi’s thirteen years of image digital server design and manufacturing experience.

Ταινίες που θα παιχτούν

Προσεχώς


Ταινίες που θα παιχτούν