Σινέ Φώσκολος


Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη

Planet of the Apes (Καθημερινά στις 21:00.)


  • Από Πέμπτη 20 Ιουλίου καθημερινά στις 21:00.
  • Διάρκεια / Duration 140'
  • Είδος Ταινίας Επιστημονικής Φαντασίας.
  • Σκηνοθεσία Matt Reeves
  • Πρωταγωνιστούν Andy Serkis, Woody Harrelson Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval.
Ο Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μια φονική μάχη, με έναν στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μια προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μια επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.
Αφού είδαν τη δουλειά του στο Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή, η 20th Century Fox και η Chernin Entertainment αποφάσισαν να κλείσουν τον Matt Reeves και για το τρίτο μέρος του reboot της κλασικής σειράς ταινιών. Έτσι έγινε ο δεύτερος μόλις σκηνοθέτης που κάνει δεύτερη ταινία σε όλα όσα αφορούν το παλιό και νέο franchise (ως τώρα, εννιά ταινίες), μετά τον J. Lee Thompson.
 
 
 
 

Σινεμά Ζάκυνθος


Σινεμά Φώσκολος / Πλατεία Σολωμού
Σινεμά Νέγκας Θερινό Σινεμά / Πλαζ Ε.Ο.Τ

BARCO 2k Resolution

Creating the magic of the movie. Transport movie into an ultra-realistic world of feature film storytelling through the ultimate image quality & immersive sound.

LuisWan SSmann Sound System

This state-of-the-art speaker system is designed for medium/big cinemas, where the highest quality is a need. Day-to-day usage demonstrates this is the best solution for cinemas up to 400 seats.

Doremi DCP Playback

The DCP-2000 digital cinema server provides superior reliability, image quality and an unmatched feature set. Each DCP-2000 reflects Doremi’s thirteen years of image digital server design and manufacturing experience.