Παίζονται Τώρα

Spider-Man: Homecoming  (Καθημερινά στις 21:00)

Spider-Man: Homecoming (Καθημερινά στις 21:00)

  • Από: Πέμπτη 20 Ιουλίου καθημερινά στις 21:00.
  • Διάρκεια / Duration: 133'
  • Είδος Ταινίας: Υπερήρωες.
  • Σκηνοθεσία: Jon Watts
  • Πρωταγωνιστούν: Tom Holland (II), Michael Keaton Jon Favreau, Zendaya, Robert Downey Jr.
Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πίτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα, αποσπάται όμως από τις σκέψεις του που του υποδεικνύουν ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φιλικός γείτονας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.
 
Τρίτη σύγχρονη επανεκκίνηση για τον Spider-Man, δεύτερο reboot μέσα σε ελάχιστα χρόνια, και 16η ταινία του Marvel Cinematic Universe (πρώτης σόλο της αράχνης σε αυτό). Ακολουθάει ως σίκουελ το Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, όπου και πρωτοσυστήθηκε ο νέος Spider-Man.
 
Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το reboot το 2015, για τη θέση που κατέληξε στον Tom Holland είχαν ακουστεί οι: Andrew Garfield. Dylan O'Brien, Logan Lerman, Daniel Radcliffe, Freddie Highmore, Alfred Enoch, Donald Glover, Josh Hutcherson και Grant Gustin. Στην τελική ευθεία έφτασαν όμως οι: Asa Butterfield, Nat Wolff, Liam James, Timothee Chalamet.
 
Ενδιαφέρον για ρόλους επέδειξαν οι: Vincent D'Onofrio, J.K. Simmons, Bryan Cranston, Matthew McConaughey, Alfred Molina και Cillian Murphy