Σινέ Φώσκολος


Πρεμιέρες κάθε Πέμπτη

Blade Runner 2049


  • Από Πέμπτη 12/10 καθημερινά στις 22:15, εκτός Σαββάτου 14/10.
  • Διάρκεια / Duration 163'
  • Είδος Ταινίας Επιστημονικής Φαντασίας.
  • Σκηνοθεσία Denis Villeneuve.
  • Πρωταγωνιστούν Ryan Gosling,Harrison Ford, Ana de Armas , Sylvia Hoeks, Robin Wright.
30 χρόνια έχουν περάσει από τα γνωστά γεγονότα, και ένας νέος blade-runner, ο αστυνόμος του Λος Άντζελες Κ, φέρνει στην επιφάνεια ένα χρόνια κρυμμένο μυστικό, το οποίο έχει προοπτικές να βυθίσει ό,τι απέμεινε από τον πολιτισμό στο χάος. Η ανακάλυψη του Κ τον οδηγεί στην αναζήτηση του Ρικ Ντέκαρντ, ενός παλιού συνάδελφου που έχει χαθεί επί 30 έτη.
Η δημιουργία ενός σίκουελ του Μπλέιντ Ράνερ (1982) ανάγεται στο 1999, βασιζόμενο στο συγγραφικό σίκουελ, το The Edge of Human. Αλλά επειδή υπήρχαν προβλήματα δικαιωμάτων με το βιβλίο, το σχέδιο μπήκε στο ράφι. Ο Ridley Scott δεν παράτησε και το 2009 η είδηση ήθελε να δουλεύει πάνω σε ένα πρίκουελ, τοποθετημένο το 2019. Αλλά αυτό θα αφορούσε μια μίνι σειρά ταινιών μικρού μήκους για το ίντερνετ και την τηλεόραση. Τον Φεβρουάριο του 2010, το σχέδιο επίσημα κατάρρευσε για οικονομικούς λόγους. Τον Μάρτιο του 2011 ήρθε η ανακοίνωση για ένα κανονικό σίκουελ, ενώ άμεσα ακούστηκε το όνομα του Christopher Nolan για τη σκηνοθεσία. Αλλά τον ίδιο χρόνο, πάνω στο ίδιο σχέδιο μπήκε εκ νέου ο Scott και άμεσα ξεκίνησε η παραφιλολογία περί του αν θα εμφανίζεται σε αυτό ο Harrison Ford. Τον Νοέμβριο του 2014, ο Scott μίλησε για την οριστική του αποχώρηση, ενώ τον Φεβρουάριο του 2015 έγινε στην ουσία η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το σίκουελ, και το όνομα του τελικού σκηνοθέτη.
 
 
 
 

Σινεμά Ζάκυνθος


Σινεμά Φώσκολος / Πλατεία Σολωμού
Σινεμά Νέγκας Θερινό Σινεμά / Πλαζ Ε.Ο.Τ

BARCO 2k Resolution

Creating the magic of the movie. Transport movie into an ultra-realistic world of feature film storytelling through the ultimate image quality & immersive sound.

LuisWan SSmann Sound System

This state-of-the-art speaker system is designed for medium/big cinemas, where the highest quality is a need. Day-to-day usage demonstrates this is the best solution for cinemas up to 400 seats.

Doremi DCP Playback

The DCP-2000 digital cinema server provides superior reliability, image quality and an unmatched feature set. Each DCP-2000 reflects Doremi’s thirteen years of image digital server design and manufacturing experience.

Ταινίες που θα παιχτούν

Προσεχώς


Ταινίες που θα παιχτούν